ОНЛАЙН ТРЕНИРОВКИ

Онлайн тренировки! Нямате време за спорт! Да тренираме у дома! Лесно, удобно, забавно, но най-важното – ефективно! Ежедневни онлайн функционални тренировки насочени към стягане и оформяне най-проблемните зони коремче, бедра, ръце и дупе! Своеобразна комбинация между йога, пилатес, табата и елементи на крос – фит. Време е да влезем във форма! Да бъдем жизнени, здрави и красиви! Не само да изглеждаме добре, но и да се чувстваме прекрасно в кожата си, в тялото си и най-вече да имаме енергия и време да сбъдваме мечтите си! Здрав дух в здраво, стегнато и добре оформено тяло! Тренираме всеки ден от сутрин от 7.00 до 8.00 и вечер от 18.30 до 19.30! Необходима Ви е скайп връзка, постелка, гирички /1 или 2 кг./, удобни дрехи и много настроение! От вас се изисква единствено постоянство, а аз ви гарантирам сигурни резултати!

В съвременното забързано и натоварено ежедневие няма по-голямо удобство от тренировката у дома! Още по-мотивиращо е, когато не сме сами!

Когато сме част от група….

Get Fit with Yana!

ЦЕНА

10лв.

ЕДНА ТРЕНИРОВКА
ТОП ОФЕРТА

* В зависимост от личните Ви изисквания и нужди, обявените цени могат да бъдат коригирани. За повече детайли може да се свържете с мен на телефон 0899929696 или да ИЗПРАТИТЕ своето запитване

 

Време е да се погрижите за своето здраве! Просто ми изпратете запитване, като попълните формата по-долу и аз ще Ви помогна да тръгнем по пътя на голямата промяна тук и сега!