Yana

Яна Данаилова

Името ми е Яна и съм нутриционист, специалист по здравословно хранене и преподавател по йога!

От няколко години специализирам в областта на хранителни консултации, като изготвям индивидуални хранителни и двигателни режими, с цел редукция на телесното тегло, стягане, оформяне на тялото или цялостно оздравяване на организма. Организирала съм редици семинари на тема здравословно хранене и личностно развитие, както йога и детокс ретрийти, както и спортни кампове по българското черноморие и в планината.

В своята практика проповядвам тезата на Хипократ „И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Дълбоко вярвам в целебната сила на храната, като средство да съхраним своето здраве, жизненост, тонус, енергия, да забавим процесите на стареене и да си гарантираме дълголетие и качество на живот.

Вярвам, че Здравият човек е Щастлив човек! А щастието е вътрешен процес, пътуване, дестинация! Пътуване към самите нас!

Моята личната мисия е да споделям именно своя опит и знания, за да помогна на хората около мен да бъдат здрави, пълноценни, осъзнати и щастливи!

 

ПЪРВИ СТЪПКИ

Страстта ми към йога ме вдъхнови да завърша специален курс и да стана йога учител. Срещите ми с хората, които посещаваха моите класове ме изпълваха с енергия, радост, щастие и удовлетвореност, но също така и с усещането, че мога давам много, много повече. И тогава в мен се роди желанието да създам собствена комплексна програма, която нарекох „МОЯТ ЖИВОТ“! Имах толкова много идеи и просто трябваше да ги реализирам!

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРАКТИКА

Като дипломиран Нутриционист вече имам възможността да съчетавам ползите на йога с тези на здравословното хранене и да помагам много по-ефективно на клиентите си в борбата с излишните килограми, и като цяло по техния път на себепознание, път към здраве и щастие!

 

Моите клиенти?

Хората  са различни, но едно нещо обединява всички нас – активната ни позиция в живота!

Моят опит

4
Опит в областта на здравословното хранене
1200
Хора, които ме следват
125
Детокс програми с хранителни режими
90
Брой дни на най-ефективната ми програма за отслабване

Свържете се с мен!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ И ТЯЛО СЕГА! ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ИСКА Е ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ.