УСЛУГИ

ИНДИВИДУАЛНИ ЙОГА
И ТЕРАПЕВТИЧНИ ПРАКТИКИ

Всички сме чували за ползите на йога и нейните терапевтични функции, но сложността на асаните сякаш ни обезкуражава още преди да сме опитали. Моят подход към хората е строго индивидуален. Вярвам, че всички се раждаме уникални и различни и за да извлечем максимална полза от йога практиката следва да се съобразяваме със спецификата и особеностите на собственото си тяло.

ИНДИВИДУАЛЕН
ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Индивидуалният хранителен режим НЕ е диета! Аз не Ви предлагам краткосрочни и скорострелни резултати. Моята цел е не да свалите набързо няколко килограма, които скоропостижно да възстановите веднага щом се върнете към “нормалното” си хранене. Аз Ви предлагам партньорство!

ДНК ТЕСТ
И ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Генетичните тестове са иновативен и ефикасен метод на научни изследвания, научно дефиниран и обоснован и доказано ефективен в областта на здравната превенция. Сами по себе си генетичните тестове предоставят значително количество информация, която не може да бъде получена чрез друг вид изследване.

ВИБРОФИТ
ТЕРАПИЯ

Вибрoтeрaпия и вибрoфит трeнирoвки! Съврeмeнният нaчин дa пoддържaмe тялoтo си тoнизирaнo, стeгнaтo, здрaвo и в дoбрa фoрмa сaмo зa 10 минути нa дeн! Избeрeтe индивидуaлнa вибрoфит трeнирoвкa с Янa и сe рaдвйтe нa oтличeн тoнус, жизнeнoст и лeкoтa нa движeниe. Отървeтe сe oт бoлкитe, скoвaнoсттa, изилишнитe килoгрaми, цeлулитa и сe рaдвaйтe нa рaдoсттa oт движeниeтo!

ВЗЕМИ КОМБИНИРАНА ПРОГРАМА "МОЯТ ЖИВОТ"

Най-доброто решение, разбира се, е да съчетаем промяната в хранителния си режим с повишаване и на двигателната си активност, да тръгнем по пътя на пълната промяна и да реализираме желания от нас прототип на мечтата Моят живот! Стъпка по стъпка нека направим мечтите Ви реалност! И нека всеки ден бъдем една по-добра версия на вчерашното АЗ! Заедно можем повече! И нека Моят Живот започне сега!

“Моят Живот” е програма, която обединява в едно всички предлагани от мен услуги:
– Индивидуален хранителен режим;
– Индивидуална тренировъчна програма;
– Индивидуален детокс режим;
– Индивидуален наръчник с вкусни рецепти за здравословно хранене.
Това е Вашият път към Вашия мечтан живот! Цялостна промяна на всичко, което не носи удовлетворение, радост и позитивни емоции в живота Ви!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

СЪДЕЙСТВИЕ
ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ

Всички ние обичаме живота и често чувайки диагнозата рак, губим равновесие, обзети от страх и отчаяние. В такъв момент е изключително важно, да се мобилизиратме и да повярваме във волята си за живот, във вътрешната си сила, да знаем, че всеки ден е ценен, да не изпадаме в паника, а да изберем адекватно лечение!

ИНДИВИДУАЛНА
ДЕТОКС ПРОГРАМА

Ежедневният стрес и напрежение, нездравословното храна, както и заседниалият начин на живот, неминуемо дават своя сериозен отпечатък върху нашия организъм и нашето здраве. Най-ефективният, лесен и достъпен начин да прочистим тялото си от натрупаните токсини и да се освободим от няколко излишни килограма е няколко дневеният детокс.

ОНЛАЙН
SKYPE ТРЕНИРОВКИ

Нямате време за спорт! Да тренираме у дома! Лесно, удобно, забавно, но най-важното ефективно! Ежедневни онлайн функционални тренировки насочени към стягане и оформяне най-проблемните зони коремче, бедра, ръце и дупе! Своеобразна комбинация между йога, пилатес, табата и елементи на крос – фит. Време е да влезем във форма!
Да бъдем жизнени, здрави и красиви!

IMG_0338_blue_chandra

Щастливи, здрави, млади и красиви.

Стартирайте своята индивидулана тренировъчна програма, съчетана с индивидуален хранителен режим и ви гарантирам, че само след 90 дни ще останете изумени от собсвеното си отражение в огледалото!