УСЛУГИ

ИНДИВИДУАЛЕН
ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Понякога промяната в начина ни на хранене е достатъчна, за да преобразим целия си живот. Здравословното хранене повлиява не само физическото ни тяло, но и личността ни като цяло, като ни възпитава и помага да изградим добри хранителни навици и цялостно да преобразим нашето поведение и отношение към нас самите и към заобикалящия ни свят.

СЪДЕЙСТВИЕ
ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ

Всички ние обичаме живота и често чувайки диагнозата рак, губим равновесие, обзети от страх и отчаяние. В такъв момент е изключително важно, да се мобилизиратме и да повярваме във волята си за живот, във вътрешната си сила, да знаем, че всеки ден е ценен, да не изпадаме в паника, а да изберем адекватно лечение!

ИНДИВИДУАЛНА
ДЕТОКС ПРОГРАМА

Ежедневният стрес и напрежение, нездравословното храна, както и заседниалият начин на живот, неминуемо дават своя сериозен отпечатък върху нашия организъм и нашето здраве. Най-ефективният, лесен и достъпен начин да прочистим тялото си от натрупаните токсини и да се освободим от няколко излишни килограма е няколко дневеният детокс.

ЗДРАВОСЛОВНИ
И ВЕГАН РЕЦЕПТИ

За да бъде една програма не просто диета, а хранителен режим, който е вкусен и полезен… За да ви е приятно да го спазвате… С удоволствие ще ви направя специални рецепти, съобразени с хранителния ви режим, така че да получавате всички необходими вещества, да ви е вкусно и лесно.

ВЗЕМИ КОМБИНИРАНА ПРОГРАМА "МОЯТ ЖИВОТ"

Най-доброто решение, разбира се, е да съчетаем промяната в хранителния си режим с повишаване и на двигателната си активност, да тръгнем по пътя на пълната промяна и да реализираме желания от нас прототип на мечтата Моят живот! Стъпка по стъпка нека направим мечтите Ви реалност! И нека всеки ден бъдем една по-добра версия на вчерашното АЗ! Заедно можем повече! И нека Моят Живот започне сега!

“Моят Живот” е програма, която обединява в едно всички предлагани от мен услуги:
– Индивидуален хранителен режим;
– Индивидуална тренировъчна програма;
– Индивидуален детокс режим;
– Индивидуален наръчник с вкусни рецепти за здравословно хранене.
Това е Вашият път към Вашия мечтан живот! Цялостна промяна на всичко, което не носи удовлетворение, радост и позитивни емоции в живота Ви!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

БИОСКЕНЕР
КВАНТОВА
ДИАГНОСТИКА

Изследване на здравословното състояние с биоскенер – трето поколение квантов анализатор, който изследва 240 здравни показатели. Когато здравето ни не е в добро състояние, тялото ни автоматично алармира, под формата на леснa умора, болкa, главоболие, безсъние, липса на апетит, депресия, тревожност, стрес… Магнитно Резонансният Биоанализатор е високотехнологичено електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм.

ИНДИВИДУАЛНА
ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

Животът е движение! Когато тренираме активно ние имаме усещане за всеки един мускул от нашето тяло. Разбира се, за да постигнем желания от нас ефект, трябва да тренираме не само редовно, но и ефективно, като натоварваме оптимално всяка една мускулна група и то с помощта на специалист! Нека го направим заедно! Без изтощителни тренировки, без глад и непрестанни лишения! Защото за мен Вашата мечта е лично моя професионална цел!

ОНЛАЙН
SKYPE
ТРЕНИРОВКИ

Нямате време за спорт! Да тренираме у дома! Лесно, удобно, забавно, но най-важното ефективно! Ежедневни онлайн функционални тренировки насочени към стягане и оформяне най-проблемните зони коремче, бедра, ръце и дупе! Своеобразна комбинация между йога, пилатес, табата и елементи на крос – фит. Време е да влезем във форма!
Да бъдем жизнени, здрави и красиви!
Tренираме всеки ден от 18.30 до 19.30!

IMG_0338_blue_chandra

Щастливи, здрави, млади и красиви.

Стартирайте своята индивидулана тренировъчна програма, съчетана с индивидуален хранителен режим и ви гарантирам, че само след 90 дни ще останете изумени от собсвеното си отражение в огледалото!