Рецептите на Яна! Как да приготвим вкусни и полезни кюфтета от сурови ядки, демонстрира в „България сутрин“, България он Еър, Яна.
„Всички обичаме да ядем кюфтета на къмпинг или на разходка в планината, а тези дори са здравословни и много лесни за приготвяне“, сподели Яна пред свежия екип на България Сутрин.
Яна обича да консумира слънчогледов тахан, защото той придава плътен вкус на ястията, а освен това е източник на полезни минерали и микроелементи.
„Продуктите, които използвахме за кюфтетата, са изключително хранителни, зареждат тялото с енергия, благодарение на съдържащите се в тях калций, магнезий, цинк, фосфор“, сподели Яна.
Своите кюфтенца, Яна гарнира с изкушаващо вкусне мус от авокадо, лимон, босилек, хранителна мая и скилидка чесън!
Защото здравето е вкусно!