Яна и нейната книга за магията на суровата храна!

Щастливи сме да разкрием малко новини от кухнята на Яна, този път не здравословни рецепти, а книгата, върху която Яна работи. Книга, с която Яна ще се опита да ни  потопи в магията на здравословния начин на живот и хранене.

В своята практика Яна проповядва тезата на Хипократ “И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Тя дълбоко вярва в целебната сила на храната, като средство да съхраним своето здраве, жизненост, тонус, енергия, да забавим процесите на стареене и да си гарантираме дълголетие и качество на живот.

Яна е напълно отдадена на страстта си “здравето” и с радост и готовност в тази книга ще сподели вкусни и лесни рецепти, с които не само можем да влезем във форма, но и да прочистим тялото си, да подобрим цялостното си здравословно състояние със силата на добрата храна. Яна ни е подготвила над 60 неустоими рецепти, които включват здравословни и детоксикиращи фрешове и смутита, салати, супи, основни ястия и неповторими десерти. С нейните ястия ще увеличим енергията си, ще се радваме на лъчезарен тен и здраве, независимо дали се стремим да водим изцяло здравословен начин на живот чрез суровото хранене или просто искаме да внесем разнообразие в своята кухня и начин на хранене.

Яна ще сподели кои са основните ползи от здравословното хранене: тялото ни се детоксикира, премахват се  токсичните вещества от организма и се прочистват черния дроб, бъбреците и дебелото черво и  се подобряват основните функции на организма. Ако спазваме стриктно нейните съвети, само за няколко дни ще можем усетим началото на промяната в нашето тяло, да постигнем  загуба на тегло, без глад, лишения и диети, само със силата на здравословната храна.

Освен здравословни съвети лично за нас, Яна ще сподели как разнообразим храненето на цялото семейство. Като майка на две деца, Яна от личен опит знае, че едно от най-големите предизвикателства пред всeки един родител е да успее включи зеленчуците в менюто на децата си. Как да ги приучим да обикнат здравословната храна сред изобилието от толкова “неполезни” изкушения е въпрос, на който Яна дава отговор в книгата си с нейното вкусно и същевременно здравословно смути, което е  една чудесна алтернатива. Плодовото зелено смути зарежда тялото с жизненоважни хранителни нутриенти, с биофлаваноиди, ензими, витамини, минерали и микроелементи, които не само носят здраве, тонус и енергия, но и подпомагат правилното развитие и растежа на нашите малчугани.

С тази книга Яна цели да покаже, че приготвянето на сурова храна не трябва да е обезсърчаващо и трудно. Яна ще ни помогне да започнем  от най-бързите, най-прости, най-лесни рецепти до изключително удовлетворяващи основни ястия, които  трудно ще повярваме, че са сурови.

Независимо дали  се наслаждаваме на бърз снакс, имаме спокойна вечеря у дома или организираме празнична вечеря, яденето на сурова храна ни кара да се чувстваме живи и изпълнени с енергия.  Написана с лесни, вкусни и енергизиращи рецепти, тази книга със сигурност ще обогати живота ви, независимо дали сте любопитни към алтернативните начини на хранене и желаете да опитате нещо ново или или вече сте любители  на суровата храна! С  книгата си  Яна ще опита да убеди дори и най-скептичните, че здравословната храна може да бъде не семо полезна, но и много вкусна!

Защото здравето е вкусно!

 

 

 

 

 

 

 

Write a comment