Тренировка за мама с бебе – мисията е възможна 

Тренировките по време на майчинството често ни се струват като красив мираж, защото свободното време ни е оскъдно и няма на кого да оставяме детето/децата, докато ние се връщаме във форма. Именно затова екипът на ВитаЯна Холистик Лайстайф и Йога студио решихме да създадем условия и атмосфера, в която всяка майка да може спокойно да тренира йога или да тонизира и поддържа тялото си чрез Vibrofit терапия или йога без да търси детегледачи.

 

Създадохме детски кът, в който дори и най-малките ни посетители да могат да бъдат спокойни до мама, да чуват нейния глас и дори да тренират, докато мама също тренира. В детския кът на ВитаЯна разполагаме с:

  • Активна гимнастика за бебета;
  • Карти за стимулация и трениране на зрението на бебетата;
  • Игри за стимулиране на фината моторика 6+ месеца;
  • Книжки с твърди корици и страници за 6+ месеца, 12+ месеца и 24+ месеца.

 

Докато мама тренира, бебето може спокойно да си лежи на активната гимнастика, да наблюдава мама или да си подремне спокойно, защото е близо до нея. По-големите дечица също няма да скучаят, ще играят или ще разглеждат книжки. Във ВитаЯна подкрепяме майките във всяко отношение и затова се стараем да осигурим спокойна среда и за тях, и за техните дечица. При нас можете да се възползвате от следните опции за тренировки и/или консултации без да оставяте детето у дома:

Vibrofit тренировка – отнема само 10 минути на посещение, но стимулира, детоксикира, тонизира и поддържа цялото ви тяло. Докато вие тренирате, вашето бебе/дете може да играе спокойно на активната гимнастика или да разглежда книжки съвсем близо до вас.

 

Йога мама и бебе – чудесен начин да раздвижите тялото си през първите месеци след раждането, да прекарвате повече време с бебето и да се докоснете заедно до магията, наречена Йога.

Йога за възстановяване след раждане – отново спокойна, релаксираща и тонизираща тренировка, по време на която вашето бебе/дете е наблизо. Упражненията са съобразени с вашето състояние и са предназначени да помогнат на тялото ви да се възстанови, да се тонизира и енергизира през първите месеци след раждането.

 

Индивидуална консултация и изготвяне на персонален хранителен режим, съобразен изцяло с вашите нужди и хранителни предпочитания;

 

Изследване с биоскенер и телесен анализатор Танита за подробен анализ и оценка на ключови телесни показатели с цел изготвяне на оптимален хранителен и тренировъчен режим;

 

Светлинна терапия с BIOPTRON

 

Всяка тренировка и консултация се провежда при спазване на всички необходими мерки за безопасност и хигиена на всеки наш посетител. Уредите, постелките, играчките и всички допълнителни материали и помощни средства се дезинфекцират след всеки посетител. Нашата цел е да се грижим за вашето здраве и спокойствие!

 

Посрещаме ви с любов, изпращаме ви със здраве!  

 

 

 

 

Write a comment