BIOPTRON светлина за млада кожа и красота

Естествена грижа за кожата на лицето със светлинната терапия BIOPTRON

В грижата за здравето и красотата на своята кожа, аз залагам на чистата, прясна и разнообразна храна, която действа еднакво профилактично и лечебно, както отвътре, бидейки част от балансирана разноцветна хранителна диета, така и отвън, когато използвам даровете на природата за козметични цели.

Но природата ни дава още много! Първоизточникът на живота, така необходимата ни светлина има несравними лечебни свойства, които повлияват отлично жизнените процеси на клетъчно ниво и помагат за обновяването и поддържането на здравословното състояние на кожата.

BIOPTRON представлява терапия със светлина, прилагана като допълнително лечение при голямо разнообразие от медицински индикации, сред които и най-често срещаните дерматологични проблеми:

 • Акне;
 • Атопичен дерматит (екзема);
 • Признаци на стареене;
 • Псориазис;
 • Херпес симплекс;
 • Херпес зостер;
 • Пигментация;
 • Мукозни лезии;
 • Повърхностни бактериални инфекции.

Медицинските уреди BIOPTRON се използват както в професионалната среда на болници, специализирани институции, уелнес и спортни центрове, така и могат да се използват в домашни условия. Системата за светлинна терапия BIOPTRON има широк обхват от приложения, лесна е за употреба, безболезнена и с кратък период на прилагане на лечебните процедури, без наблюдавани и регистрирани отрицателни ефекти (Повече за спецификите на BIOPTRON прочетете в края на статията).

Тъй като светлинната терапия BIOPTRON действа по естествен начин чрез поддържане на регенеративния капацитет на организма, тя му помага да освободи собствения си лечебен потенциал. BIOPTRON оказва биостимулиращи ефекти върху кожата.

Светлината BIOPTRON стимулира чувствителните на светлина вътреклетъчни структури и молекули, което от своя страна инициира верижни клетъчни реакции и засилва така наречения вторичен отговор, който не се ограничава само до третирания участък на кожата, а включва и целия организъм. Светлинната терапия BIOPTRON стимулира и модулира възстановителните и обновяващите процеси, както и процесите в имунната система на човека.

Благодарение на тези свойства светлинната терапия BIOPTRON може да се използва като допълнителна терапия при лечението на редица дерматологични индикации. Лечебната терапия е безболезнена и процедурите са кратки, затова е ежедневна част от моите ритуали за красота, особено след раждането, тъй като е безопасна и лесна за употреба.

Ето накратко моята рецепта за здрава и красива кожа:

 • Здравословно и балансирано хранене, което ежедневно ми осигурява есенциалните за здравето на кожата хранителни вещества;
 • Почистване, регенерация и подхранване чрез естествени домашно приготвени козметични средства;
 • Стимулация естествения потенциал на кожата да се самолекува, регенерира и поддържа чрез светлинна терапия BIOPTRON;
 • Движение, йога и Vibrofit терапия за подобряване циркулацията на кръвта и лимфата, клетъчен детокс и стягане.

Ако желаете и вие да се освободите от всичко вредно и излишно в диетата, козметиката и навиците си, не се колебайте да се свържете с мен за консултация и изготвяне на индивидуален хранителен план и/или за светлинна терапия с BIOPTRON.

 

Специфики на BIOPTRON

Системата за светлинна терапия BIOPTRON е патентован в целия свят медицински уред със специфичен оптичен елемент, генериращ светлина, която е подобна на тази част от електромагнитния спектър, съдържаща се в слънчевата светлина, но без УВ-лъчи.

Светлинната терапия BIOPTRON може да действа по естествен начин, като допълва регенеративните и ребалансиращите способности на организма и по този начин му помага да освободи собствения си лечебен потенциал. При третирането на тъканите, светлинната енергия подпомага процеса на биостимулация (което означава, че тя стимулира разнообразни биологични процеси в организмите по положителен начин и така подсилва функциите на организма).

ПОЛЯРИЗАЦИЯ

Светлината BIOPTRON е поляризирана: вълните й се движат (осцилират) в паралелни равнини. Светлината, излъчвана от уредите BIOPTRON достига степен на поляризация от 95 %.

ПОЛИХРОМАТИЧНОСТ

Светлината BIOPTRON е полихроматична светлина. Това означава, че тя не съдържа само една дължина на светлинните вълни (като лазерната светлина), а широк обхват от светлинни вълни, включително видимата светлина и част от инфрачервения спектър. Дължината на вълната на светлината BIOPTRON обхваща от 480 nm до 3 400 nm. Електромагнитният спектър на BIOPTRON не съдържа УВ-лъчи!

НЕКОХЕРЕНТНОСТ

За разлика от лазерната светлина, светлината BIOPTRON е некохерентна или извън светлина извън фаза (дефазирана). Това означава, че светлинните й вълни не са синхронизирани.

НИСКОЕНЕРГИЙНА

Светлината BIOPTRON има нискоенергийна плътност. Тази енергийна плътност оказва биостимулиращи ефекти и позволява на светлината да стимулира многообразни биологични процеси в организма по различен начин.

БИОСТИМУЛИРАЩИ ЕФЕКТИ

Светлината BIOPTRON оказва биостимулиращи ефекти: когато се приложи върху кожата, тя стимулира чувствителните на светлина вътреклетъчни структури и молекули. Това инициира верижни клетъчни реакции и засилва така наречения вторичен отговор, който не се ограничава само до третирания участък на кожата, а включва и целия организъм.

СТИМУЛИРА И МОДУЛИРА

Светлинната терапия BIOPTRON стимулира и модулира възстановителните и обновяващите процеси, както и процесите в имунната система на човека.

ДЕЙСТВА ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН

Светлинната терапия BIOPTRON действа по естествен начин чрез поддържане на регенеративния капацитет на организма и следователно помага на организма да освободи собствения си лечебен потенциал.

 

Още от нейното създаване преди 15 години, употребата на светлината BIOPTRON като терапевтично средство е с популярно приложение при множество медицински проблеми.

Изключителните характеристики на светлината BIOPTRON позволяват проникването й не само през кожата, но и през подкожните тъкани. По този начин положителните ефекти от въздействието на светлината BIOPTRON не се ограничават само до третирания участък.

Светлината BIOPTRON оказва биостимулативни ефекти: когато се прилага върху кожата, тя стимулира чувствителните на светлина вътреклетъчни структури и молекули. Това инициира верига от клетъчни реакции и подсилва така наречените вторични отговори, които не се ограничават само до третирания участък от кожата.

! Препоръчваме консултацията с лекар преди използването на светлинната терапия BIOPTRON, за да получите професионално мнение дали това лечение е препоръчително за вас или е необходимо приложението на друга терапия.

 

Write a comment