Дни на отворените врати във Vita Yana

Заповядайте в Holistic lifestyle & Yoga Studio VitaYana за среща с мен Яна Данаилова, дипломиран физиолог и магистър по хранене, за да си поговорим за здравето!

Моята лична житейска мисия е да споделям своите знания и опит, да вдъхновявам хората около мен да бъдат по-осъзнати и отговорни към себе си и съответно по-здрави и по-щастливи!

Кога: Всеки петък, 16:00-17:00ч.

Къде: В Holistic lifestyle & Yoga Studio VitaYana* или онлайн (по Ваше желание)

Как: След предварително записване** всеки вторник от 16 до 18 часа  ТУК

Колко: 15 минути безплатна персонална консултация

Защо:

– Ако Ви интересува здравословното хранене и търсите най-добрия хранителен режим за своите индивидуални нужди и особености;
– Ако искате да придобиете здравословни житейски навици с цел превенция на заболявания и да се радвате на крепко здраве, енергия и бодър дух;
– Ако искате да намалите телесното си тегло здравословно, ефективно и дълготрайно;
– Ако страдате от стомашен дискомфорт, Синдром на раздразненото черво, Хипертония, Инсулинова резистентност, Метаболитен синдром, диабет, автоимунно заболяване, репродуктивни проблеми или др. и се нуждаете от насоки как да се храните.


Дългогодишната ми работа с моите клиенти ми показа, че промяната в навиците, подобряването на хранителния режим, движението и любовта към тялото ни се отплащат с едно много по-крепко здраве, прилив на енергия и добро настроение. Именно заради това аз продължавам да надграждам и да споделям своите знания по всеки възможен начин.
Заповядайте в моя храм на здравето и дълголетието – Vita Yana!

* Holistic lifestyle & Yoga Studio VitaYana се намира в град София, ж.к. Младост 2, улица Свети Киприян 281, вход 2. Спазваме всички противоепидемични мерки, затова срещите са персонални и се провеждат след предварително записване ТУК, като по Ваше желание може да се проведат и онлайн.

** Записването става на принципа пръв по време, пръв по място до запълване на свободните часове. Ако няма свободни часове, можете да опитате следващия понеделник.

Благодаря Ви за доверието!

Яна Данаилова

Write a comment