Успешно премина първият от редица семинари, посветени на здравето

На 20 Март посрещнахме пролетта и си поговорихме за Микробиома и чревно здраве.

На първия от поредица семинари, посветени на здравето, имах честта да поговоря за значимостта на микробиома, за видовете смущения в интестиналния тракт и специфичните хранителни режими при състояния като гастрит, колит, пропускливост на червата, синдром на раздразненото черво и Хеликобактер пилори.

Посетителите на семинара участваха активно с въпроси, получиха насоки и съвети за здравословно комбиниране и приготвяне на храната, така че да запазят и подобрят чревното си здраве, както и рецепти за ястия, подпомагащи здравето на стомашно-чревния тракт.

Специален партньор на събитието беше Nature’s Way България, който осигури и подаръци за участниците – хранителни добавки за добро храносмилане.

Както споменах, това е първият от поредица семинари, като следващият ще бъде посветен на здравословното отслабване. Ще си говорим за резистентните килограми, забавения метаболизъм и за това как да постигнем заветната мечтана лятна форма.

В рамките на програмата от семинари предстои и кулинарно училище, благодарение на което ще се потопим в магията на здравословната кулинария! Очаквайте скоро повече информация и следете всички новини тук или в моя профил в социалните мрежи фейсбук и Инстаграм.

 

Write a comment