Яна Данаилова беше гост лектор на „Уикенд презареждане за двойки в Kashmir Wellness & SPA“

Този уикенд, в качеството си на хранителен терапевт и йога инструктор, бях част от едно незабравимо изживяване за тялото и душата в прегръдките на планината!

Уикенд презареждане за двойки в Kashmir Wellness & SPA

Събитието имаше за цел да покажем на двойките как с помощта на лечебните сили на водата, въздуха и храната човек може да постигне хармония със себе си и с партньора, да подобри връзката си, да релаксира и да се завърне у дома не само отпочинал, но и зареден от природата!

Специално за събитието създадох няколко авторски рецепти за смутита, за летни салати, супи и основни ястия. С тях показахме на гостите на Kashmir Wellness & SPA, че суровата храна може да бъде не само полезна, но и удивително вкусна и атрактивна.

Освен това проведох персонална консултация с гостите, които имаха желание и нужда, за да им помогна за подобряването на хранителните и житейските навици и в постигането на желаните резултати – редукция на тегло, повишаване на енергията, подобряване на репродуктивните способности или друго – според нуждите, които всяка двойка имаше.
Всичко това по покана на Kashmir Wellness & SPA, където мечтаната почивка сред природата среща здравословната храна, чистия въздух и лековитата минерална вода.
Това е само началото на тези наши срещи, така че очаквайте скоро информация за предстоящи събития.

Write a comment