Човешкото тяло притежава уникалната способност да се самолекува и регенерира!

Детоксикацията не е диета! Тя е процес на изчистване на тялото от натрупаните токсини, вследствие неблагоприятените фактори на околната среда, храната, водата, въздуха, стреса… Детоксикацията не е фокусирана върху редукция на теглото, но има и този косвен ефект, като благодарение на олекотения режим на хранене за изчистване на тялото, се освобождаваме и от няколко излишни килограма телесна маса….

Тази година с Големия Слепразничен Детокс ще си поставим няколко цели:

– Да стимулираме отделянето на токсини от бъбреците и детоксикацията на черен дроб;

– Да подобрим храносмилането, микробиома и балансираме чревната си флора;

– Да засилим имунната си система;

– Да забавим процесите на стареене;

– Да освежим, придадем блясък и сияйност на кожата си;

– Да изградим добри хранителни навици;

– Да стегнем и оформим тялото си, най-вече проблемните зони бедра, дупе, коремче и ръце;

  • Да се освободим от няколко излишни килограма;

– Да се борим с целулита, като стимулираме кръвообращението на кожата;

  • Да се влюбим отново в живота и начина, по който се чувстваме в тялото си!

Тази година официалните партньори на Големия следпразничен детокс ще осигурят на всички участници следните преференциални условия:

  • Нутриген – 10 % отстъпка от цената NGDiet – генетичната информация, която ще ни ракрие персонализираната информация, кодирана в нашето ДНК как да постигнем мечтаното тяло;
  • Кандиларов = 10% от цените на всички изследвания на кръвни показатели изготвяни в България 
  • Ревита – 10% от цената на PGX – Зa 100% здрaвoслoвен кoнтрoл върху aпетитa, теглoтo и нивaтa нa кръвнaтa зaхaр! Oтличен изтoчник нa вoднo-рaзтвoрими фибри, иззети oт кaртoфенa пaлмa (кoрен)

Големият Следпразничен Детокс стартираме с първото пълнолуние за 2020 година на 10 януари с еднодневен лек пост, всеки спрямо своите нагласи и възможности, за да се подготвим за предстоящото физическо, ментално и емоционално прочистване! 

Първите няколко дни ще отделим за подготовка, най-вече преход от тежките празнични трапези към един по-лек и здравословен начин на хранене и умерена физическа активност.

Следват няколко фази на луната на 17 и 24 януари и 2 февруари. 

По време на Големия Следпразничен Детокс, всеки ще може да избира между опционни олекотени хранителни режими:

  1. Стандартен олекотен хранителен режим
    1. Постен
    2. Стандартен

2. Суров растителен хранителен режим

Второто пълнолуние за 2020 настъпва 9 февруари и е предшественик на Житния режим. Всички ние ще проведем тридневна детоксикация, по време на която ще пречистим около 10-12 литра телесни течности, ще повишим ефективността на лимфната си система и ще се освободим от 1 до 3 килограма.

И следва така чаканото голямо предизвикателство – самият житен режим! Стартираме на 12 февруари и приключваме на 21 февруари. Житният режим се прави в началото на месец февруари, когато Слънцето е в знака Водолей, който е символ на чистотата и любовта. Режимът започва след февруарското пълнолуние, когато има най-благоприятни условия за лекуване и чистене. Приключваме със захранване – пречистени, обновени, подмладени, регенерирани на 28. Февруари, готови с трепет да се насладим на допълнителния ден от тази високосна година.

За желаещите още по-добър пречистващ ефект предлагам да избягаме в планината за няколко дни, където ще можем да се отдадем на медитации, йога, активна почивка и да повишим пречистващия ефект на житния режим, не само на физическо, но и на емоционално и духовно ниво!

 

 

 

Общият период на Големия Следпразничен Детокс е точно 7 седмици! Седем седмици по седем дни!

7 – Закон на съвършенство; 

7 – Число на пълнотата.

7 – Почивка. Почивката е ден на изобилие, ден на любов.

7 е свещено число. В седмия ден Господ си почива. Почивката винаги показва едно изобилие. 

7 – число на луната; на пълнолуние.

7 е чисто число, чистота отвътре, красота отвън.

7 – знак на пълнота. Това число изразява хармоничното отношение на човека към света

Всеки ден получавате инструкции с пълното меню за следващия ден.

 

Всеки ден провеждаме онлайн тренировка от дома си! Ежедневена, своебразна комбинация  от йога, пилатес, табата и крос фит! Комплекс от упражнения насочени към стягане и оформяне на проблемните зони: бедра, дупе, корем и ръце!

Връзката е по скайп! Часът сутрин от 7.00 до 8.00

Големият Следпразничен Детокс ще ни помогне да подобрим начина си на живот, защото ще адресира основни здравословни и психически аспекти от живота ни, ще ни помогне да изградим положителни хранителни навици и ще си докажем нагледно, че качественият живот не е свързан с лишения, страдания и непосилен труд.

Ако искате да се уверите, че хармоничният, щастлив и здравословен живот е абсолютно възможен и изключително приятен, включете се и вие!

Цената за участие в Големия Спедпразничен Детокс – ежедневни напътствия и пълно дневно меню е 5 лева на ден или 35 лева на седмица

Заплащането е в началото на всяка седмица, а при заплащане на цялата сума за пълния период от 7 седмици, получавате 10 % отстъпка.

Цената на една онлайн тренировка е  с 50 % отстъпка или 5 лева.

Заплащането може да стане в брой в студиото VitaYana, София, Младост 2, ул. Свети Киприян, бл 281 вх. 2 или по банков път.

ВитаЯна ЕООД 

INBAN BG38STSA93000023920285

BIC STSABGSF

За допълнителна информация и записвания: 

тел: 0899929696 – Яна

Write a comment