Каним ви на среща – разговор на тема: „Дишане, дихателни техники от йога и тяхното приложение в ежедневието ни“.

Срещата е с практическа насоченост и на нея ще разгледаме дишането като уникален жизненоважен процес и пряката връзка между начина на дишане и здравословното състояние на човека.

Ще се запознаем с някои подготвителни (прочистващи) техники и с техники от пранаяма (контролирано дишане), които са лесни за изпълнение, но същевременно много ефективни и доказано полезни.

Ще обсъдим успокояващото, балансиращото, тонизиращото, оздравителното и други въздействия, които могат да се постигнат при практикуването на различните пранаяма техники, както и кога в ежедневния ни начин на живот е най-препоръчително те да се изпълняват.

Срещата ни ще включва кратка теоретична част и обсъждане, демонстрации, практика (по желание). Подходяща е за всички – както за хора, които вече имат опит с йога техники, така и за тези, на които им предстои запознаването с йога.

 

Дата: 16.11.2022г./сряда

Час: 19:00-20:00ч

Място: Vita Yana yoga and wellness studio

Водещ – Даниела Георгиева

Вход – свободен (след предварително записване на тел.: 0898 57 35 91 / 0889 44 26 62 или ТУК)

Дани е педагог и сертифициран инструктор по йога от Национална Спортна Академия. Тя е карма санясин в традицията на Сатянанда йога. Член е на „Йога клуба“ към Българска Йога Асоциация.

През 2000г. става съучредител на „Център за бременни жени“- гр.Пловдив и до 2007г. работи в него като програмен директор и преподавател. През следващите 15 години разработва и провежда обучения „Йога за бременни жени“ и „Подготовка за раждане чрез йога“. Преподава в различни йога студия и лечебни заведения в Пловдив и София. Даниела има дългогодишно участие в много йога курсове, семинари, дейности, провеждани в България, Европа и Индия. Самата тя е инициатор и организатор на редица събития, свързани с популизирането и разпространението на йога в България.

Write a comment