mylife

ЦЯЛОСТНА ПРОГРАМА “МОЯТ ЖИВОТ”

Моят Живот!
Най-голямото ми вдъхновение и предизвикателство е да бъда полезна! Полезна за всеки човек, прекосил пътя ми, всеки обърнал се към мен за съвет, консултация или помощ! Така се роди идеята ми за цялостната трансформация, за комплексната пълна промяна, за  програмата “Моят Живот”!

Това е Вашият път към Вашия мечтан живот! Цялостна промяна на всичко, което не носи удовлетворение, радост и позитивни емоции в живота Ви! Ако търсите промяна в живота си, то нека започнем от самите Вас! И нека го направим заедно! Нека извървим заедно пътя към Вашето себепознание, духовно осъзнаване и най-вече лична удовлетвореност и щастие! Ако променим Вашата минута, ще променим Вашия час! Ако променим Вашия час, ще променим Вашия ден! Ако променим Вашия ден, ще проемним Вашата седмица, Вашия месец, Вашата година… А ако променим тях, ще променим Вашия живот! И тук идва програмата “Моят Живот”, в целият й интегритет и практическа приложимост! Да променим Вашия свят, като започнем от дребните, ежедневни навици и стигнем до кардиналните въприятия, стереотипи и отношение към себе си, света и живота като цяло! И ще засегнем всяко едно Ваше проявление, всяка една Ваша роля – на дете, партньр, родител, приятел, съсед, колега, познат или просто човек! И ще повлияем на всяко едно ваше измерение – на физическо, ментално, духовно и емоционално ниво! И ще работим в дълбочина! И ще работим с постоянство! Докато не преобразим себе си, мислите си, тялото си, емоциите си, целия си свят….”Моят Живот”.

ПАКЕТНА ЦЕНА

444лв.

МИН. 5 МЕСЕЦА

“Моят Живот” е програма, която обединява в едно всички предлагани от мен услуги:
– Индивидуален хранителен режим;
– Индивидуална тренировъчна програма;
– Индивидуален детокс режим;
– Индивидуален наръчник с вкусни рецепти за здравословно хранене.

ТОП ОФЕРТА

* В зависимост от личните Ви изисквания и нужди, обявените цени могат да бъдат коригирани. За повече детайли може да се свържете с мен на телефон 0899929696 или да ИЗПРАТИТЕ своето запитване

 

Време е да се погрижите за своето здраве! Просто ми изпратете запитване, като попълните формата по-долу и аз ще Ви помогна да тръгнем по пътя на голямата промяна тук и сега!