• AdrenaSense Adrenal Formula х 90 V-капсули
  42.80лв.
  Купи
 • Aфрикaнско Мaнго 250 mg
  44.07лв.
  Още
 • CranRx® за Жени (червена боровинка 500 mg+ 7 млрд. активни пробиотици) 60 V-капс.
  82.62лв.
  Купи
 • PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg
  69.15лв.
  Купи
Yana

Яна Данаилова

Името ми е Яна и съм нутриционист, специалист по здравословно хранене и преподавател по йога!

Името ми е Яна Данаилова и съм Председател на сдружението на Нутриционистите в България. Освен специализации в чуждестранни образователни институции, имам завършен курс по Нутрициология към Софийски университет, квалификация Биоенергия и биокибернетика на човека към Българска Академия на науките, следвам магистърска програма по Физиология на животните и човека към Софийски Университет и магистърска програма Мениджмънт на храните и храненето в Висше училище по Агробизнес и развитие на регионите. Популяризиране на здравословния начин на живот и хранене сред обществото е моя лична житейска мисия. Организирала съм редици дискусии на тема здравословно хранене и личностно развитие, както йога ретрийти и спортни кампове по българското черноморие и в планината.

В своята практика проповядвам тезата на Хипократ „И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Дълбоко вярвам в сила на храната, като средство да съхраним своето здраве, жизненост, тонус, енергия, да забавим процесите на стареене и да си гарантираме дълголетие и качество на живот.

Вярвам, че Здравият човек е Щастлив човек! А щастието е вътрешен процес, пътуване, дестинация! Пътуване към самите нас!

Моята личната мисия е да споделям именно своя опит и знания, за да помогна на хората около мен да бъдат пълноценни, осъзнати и щастливи!

 

ПЪРВИ СТЪПКИ

Страстта ми към йога ме вдъхнови да завърша специален курс и да стана йога учител. Срещите ми с хората, които посещаваха моите класове ме изпълваха с енергия, радост, щастие и удовлетвореност, но също така и с усещането, че мога давам много, много повече. И тогава в мен се роди желанието да създам собствена комплексна програма, която нарекох „МОЯТ ЖИВОТ“! Имах толкова много идеи и просто трябваше да ги реализирам!

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРАКТИКА

Като дипломиран Нутриционист вече имам възможността да съчетавам ползите на йога с тези на здравословното хранене и да помагам много по-ефективно на клиентите си в борбата с излишните килограми, и като цяло по техния път на себепознание, път към здраве и щастие!

 

Моите клиенти?

Хората  са различни, но едно нещо обединява всички нас – активната ни позиция в живота!

Моят опит

4
Опит в областта на здравословното хранене
1200
Хора, които ме следват
125
Детокс програми с хранителни режими
90
Брой дни на най-ефективната ми програма за отслабване

Свържете се с мен!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ И ТЯЛО СЕГА! ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ИСКА Е ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ.