УСЛУГИ

 • AdrenaSense Adrenal Formula х 90 V-капсули
  42.80лв.
  Купи
 • Ябълков Пектин Супер концентрат 500 mg х 90 V-капсули
  34.35лв.
  Купи
 • CranRx® за Жени (червена боровинка 500 mg+ 7 млрд. активни пробиотици) 60 V-капс.
  82.62лв.
  Купи
 • Л-карнитин 500 mg х 60 капс.
  50.82лв.
  Купи

КРЪВНИ ТЕСТОВЕ

Тъй нареченето Plant Based Nutrition е признавано за един от най-здравословните хранителните режими от редица медицински специлисти в цял свят по отношение на ограничаване риска от редица заболявания като хорнични възапалителни процеси, оксидативен стрес, липотоксичност, дисбиоза, сърдечно съдове заболявания, затлъстяване, инсулинова резистентност, диабет, алцхайемер, онкологични заболявания и др…

ИНДИВИДУАЛНИ ПРЕПОРЪКИ

Индивидуалните препоръки за здравословно хранене  НЕ са диета! Аз не Ви предлагам краткосрочни и скорострелни резултати. Моята цел е не да свалите набързо няколко килограма, които скоропостижно да възстановите веднага щом се върнете към “нормалното” си хранене. Аз Ви предлагам партньорство! Партньорство по пътя към по-добрите навици на живот и хранене!

ДНК ТЕСТ
И ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Генетичните тестове са иновативен и ефикасен метод на научни изследвания, научно дефиниран и обоснован и доказано ефективен в областта на здравната превенция. Сами по себе си генетичните тестове предоставят значително количество информация, която не може да бъде получена чрез друг вид изследване.

ВИБРОФИТ
ТЕРАПИЯ

Вибрoтeрaпия и вибрoфит трeнирoвки! Съврeмeнният нaчин дa пoддържaмe тялoтo си тoнизирaнo, стeгнaтo, здрaвo и в дoбрa фoрмa сaмo зa 10 минути нa дeн! Избeрeтe индивидуaлнa вибрoфит трeнирoвкa с Янa и сe рaдвйтe нa oтличeн тoнус, жизнeнoст и лeкoтa нa движeниe. Отървeтe сe oт бoлкитe, скoвaнoсттa, изилишнитe килoгрaми, цeлулитa и сe рaдвaйтe нa рaдoсттa oт движeниeтo!

ВЗЕМИ КОМБИНИРАНА ПРОГРАМА "МОЯТ ЖИВОТ"

Най-доброто решение, разбира се, е да съчетаем промяната в хранителните си навици с повишаване и на двигателната си активност, да тръгнем по пътя на пълната промяна и да реализираме желания от нас прототип на мечтата Моят живот! Стъпка по стъпка нека направим мечтите Ви реалност! И нека всеки ден бъдем една по-добра версия на вчерашното АЗ! Заедно можем повече! И нека Моят Живот започне сега!

“Моят Живот” е програма, която обединява в едно всички предлагани от мен услуги:
– Индивидуални препоръки за здравословни навици на живот;
– Индивидуална тренировъчна програма;
– Индивидуални препоръки за здравословни храни;
– Индивидуален наръчник с вкусни рецепти за здравословно хранене.
Това е Вашият път към Вашия мечтан живот! Цялостна промяна на всичко, което не носи удовлетворение, радост и позитивни емоции в живота Ви!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

ИНДИВИДУАЛНИ ЙОГА
И ТЕРАПЕВТИЧНИ ПРАКТИКИ

Всички сме чували за ползите на йога и нейните терапевтични функции, но сложността на асаните сякаш ни обезкуражава още преди да сме опитали. Моят подход към хората е строго индивидуален. Вярвам, че всички се раждаме уникални и различни и за да извлечем максимална полза от йога практиката следва да се съобразяваме със спецификата и особеностите на собственото си тяло.

СВЕТЛИННА ТЕРАПИЯ С BIOPTRON!

Терапията със светлина BIOPTRON може да се прилага като допълнително лечение при следните медицински индикации:

подпомагане лечението на рани;

облекчаване на болката или намаляване на нейната интензивност;

дерматологични нарушения и кожни проблеми;

педиатрия;

ОНЛАЙН
SKYPE ТРЕНИРОВКИ

Нямате време за спорт! Да тренираме у дома! Лесно, удобно, забавно, но най-важното ефективно! Ежедневни онлайн функционални тренировки насочени към стягане и оформяне най-проблемните зони коремче, бедра, ръце и дупе! Своеобразна комбинация между йога, пилатес, табата и елементи на крос – фит. Време е да влезем във форма!
Да бъдем жизнени, здрави и красиви!

IMG_0338_blue_chandra

Щастливи, здрави, млади и красиви.

Стартирайте своята индивидулана тренировъчна програма, съчетана с индивидуални препоръки за здравослони навици на живот и ви гарантирам, че само след 90 дни ще останете изумени от собсвеното си отражение в огледалото!