Здравейте!
С тези думи искам да изкажа огромното си удовлетворение и благодарност към Яни, че бях част от чудесната група „Големият Следпразничен Детокс“!
На този свят няма нищо случайно, но аз така „случайно“ попаднах на няколко телевизионни предавания с Яни, в които тя говореше за здравословно хранене и спорт, хранителен режим, йога, открих я в сайта и и се запознах с нея. Видях една чудесна, млада жена, усмихната, позитивна и мотивираща. Доверих й се напълно.
Яни ме включи в затворена група – „Големият Следпразничен Детокс“, която стартира на 8 януари 2017г. В нея тя провеждаше ежедневни тренировки по скайп два пъти дневно – кой, когато може да спортува, даваше съвети, инструкции, хранителни режими, беше на наше разположение за въпроси 24 часа в денонощието. Почти всеки ден публикуваше статии, в които ни съветваше с какво и как да се храним, чудесни снимки и рецепти за сокове, смутита, чайове; следвахме циклите на луната и спазвахме съответен хранителен режим, а при нужда, Яни ни мотивираше, подкрепяше и успокояваше …понякога аз лично съм се чувствала и слаба, неуверена, нетърпелива..но благодарение на Яни продължавах с още по-голямо желание.
Да кажа малко за себе си..казвам се Мария Симова и съм на 60 години. Имах увеличени стойности на холестерола и на щитовидните хормони..В началото на програмата бях 65 кг., не можех да се наведа до земята, камо ли да се разтегна в някоя асана…Тренирах винаги, когато можех. В края на януари вече можех да правя „свещ“….и бях много горда със себе си. Със всеки изминал ден се чувствах по-лека, по-здрава, по-енергична, по-щастлива!
Днес вече съм 61 кг, мерките ми са с по 3 см надолу, лабораторните ми изследвания са перфектни, купих си два чифта нови дънки, по-малък номер, разбира се, стойката ми е изправена, походката ми е на млада жена, а аз се чувствам повече от чудесно!
Благодаря на Яни за търпението, за любовта, с която работи, за моята нова визия и най-много затова, че съм здрава, енергична и пълна с желание за живот! Планирала съм две нови пътешествия и горя от нетърпение. Свикнах да се движа, да спортувам, промених си мнението за някои храни, свежата и „жива“ храна е задължителна част от моето ежедневие, и смятам, че това е новият ми начин на живот – благодарение на „Големият Следпразничен Детокс“ и на Яни, която аз много обичам!
Мария Симова

Comment 1

  1. Jody
    май 1, 2017

    It’s like you’re on a misosin to save me time and money!

Write a comment