Знакът за качество на вегански и вегетариански продукти V-Label е установен, международно признат символ за класифициране на вегански и вегетариански продукти и услуги. За потребителите това е лесен и надежден пътеводител, който им помага при пазаруване. С помощта на V-Label, компаниите насърчават прозрачността и яснотата в пазарната комуникация с потребителите. От друга страна правото на информиран избор на купувача е напълно защитено при нежелание от негова страна да консумира месни и/или животински продукти, и/или такива тествани върху животни.

 

Множество марки вече притежават V-Label!

Информация относно същността на V-Label V-Label Ви помага да идентифицирате вегански и вегетариански продукти и услуги. Това е един лесен и надежден наръчник за потребителите, помощник в ежедневното им пазаруване и осигуряващ яснотата и потребителската защита, от която имат нужда.

 

Целевата група нараства непрекъснато!

Целевата група за вегански и вегетариански продукти е разнообразна и постоянно растяща. Независимо дали става въпрос за екологични, здравословни, религиозни или етични подбуди, все повече потребители избират веганския или вегетарианския начин на живот. Според приблизителна оценка на БВО, около 300 000 вегетарианци, 50 000 вегани и повече от 1 000 000 флекситарианци понастоящем пребивават в България.

 

V-Label за компании

С помощта на V-Label, компаниите поощряват прозрачността в комуникацията с потребителите.. Стандартизираните критерии и ревизии гарантират, че V-Label е единствен по рода си маркер за качеството на вегански и вегетариански продукти и услуги в Европа и света.

 

Ясно етикетиране на вашите вегански и вегетариански продукти!

Желаете ли клиентите ви да разпознават вашите вегански и вегетариански продукти от пръв поглед? За вас, като компания, V-Label ви дава онова конкурентно предимство от първостепенна значимост и спомага осъществяването на прозрачност. За вашите клиенти V-Label е лесен и надежден пътеводител, който ги ориентира при избора на даден продукт.

Кратък поглед върху вашите ползи!

Разпознаваемост

Присъствие на национално и международно ниво!

Професионализъм

Лицензодателят има зад гърба си дългогодишен експертен опит.

Спечелете нови клиенти!

Развийте нови целеви групи.

V-lavel!

Знакът – Веган гаранция!
Регистрирайте се!

За повече информация, свържете се с нас!

yana@vitayana.com

+349899929696